.

.

Шпион Точка Мобилната Серија Линк-S, Маскирна

Шпион Точка Мобилната Серија Линк-S, Маскирна

DEN 11999.76
Залиха

На SPYPOINT ЛИНК-S-V 4 G LTE мобилните sup трага камера (Verizon верзија) е следната генерација на извидништвото алатка која може да се испрати на движење-се предизвикани или на време застаруваат слики на е-пошта, вклучувајќи го и вашиот мобилен телефон.ЛИНКОТ-S-V мобилни sup камера обезбедува напредна алатка што ви треба за извидување и лов, дивиот свет и истражувања, надзор и останати апликации каде што тоа е важно за да ги видите вашите фотографии кога тие се направени, не денови или недели подоцна.Оваа камера е комбинација од нашите водечки мобилната технологија со нашите иновативни соларен панел!Сега неограничена моќ е достапен на светските водечки ЛИНК камера!На 42 Инфраред Led диоди овозможи до 100 метри на флеш опсег со најбрз предизвика брзина на пазарот, во 0.07 секунди.ЛИНКОТ-S-V трага камерата е најлесен за активирање на пазарот и е поврзан со најголемата мрежа на сервиси.Пристап фотографии 24 часа на ден, без да патуваат или SD картичка retrieval.Нема потреба да се справи со 3 страни за вашата услуга, SPYPOINT се справува со сето тоа.Камерата вклучува БЕСПЛАТЕН месечен план кој ќе на трансмисија од 100 фотографии од еден месец, кога нема друг план е избран.Користете ја камерата за годината без дополнителни трошоци!Управување со вашата сметка, прилагодувања за камера и фотографии преку БЕСПЛАТЕН ЛИНК стан.

R

Избор на клиент