.

.

Детали Кралот Кочница До Тркалото Осветлување - за Исклучително Валкани Тркала - Агресивен, Не-Корозивен Тркала Почиста - 4 Литри

Детали Кралот Кочница До Тркалото Осветлување - за Исклучително Валкани Тркала - Агресивен, Не-Корозивен Тркала

DEN 4726.80
Залиха

Безбедно за Употреба - Не-корозивен еден чекор тркала почиста.Направен од Амониум Bifluoride - безбедно замена за тркала средства за чистење кои содржат флуороводородна киселина.Ова тркала degreaser се раствора земјата-во пауза прашина, маст, масло, и валкано без да се оштети.Кочница До е едно ниво над нашите Цитрус & Зелена Магнум Почиста & Degreaser (повеќе агресивни).Ќе го користат овој производ на тркала кои имаат земја-во кочница прашина, маснотии и валкано.Не сите тркала треба да се исчистат со Кочница До сепак, може да има кој го постави на ужасно валкани тркала и ова е производ кој ќе треба да ги добие чиста и да се намали вашиот труд време надолу.Насоки : Само спреј Кочница До излез на влажно, кул тркала или на хемиски отпорни означена наежвам четка и нежно чистење тркало, а потоа исплакнете.Повторете го процесот доколку е потребно. (заштитни ракавици и око за заштита треба да се носи кога се користи овој производ).

R

Избор на клиент