.

.

MACALLY FM-ПОРТА FM РАДИО СО RDS & REMOTE

MACALLY FM-ПОРТА FM РАДИО СО RDS & REMOTE

DEN 365.28
Залиха

КОМПАТИБИЛЕН СО СИТЕ IPHONE & IPOD МОДЕЛИ СО 30-ПИНСКИ КЛУПА CONNECTORRECEIVES IPOD & IPHONE МУЗИКА ПРЕКУ ДОМ ИЛИ АВТОМОБИЛ РАДИО SYSTEMSCHANNEL UP & DOWNQUICK SWITCHLCD DISPLAYIR RECEIVERSUPPORTS ПОВЕЌЕТО IPOD & IPHONE CASES30-ПИНСКИ КОНЕКТОР ВКЛУЧУВА REMOTEUPC : 701107488530 Shipping Димензии : 6.80 во X 4.50 во X 1.30 in Estimated Испорака Тежина : 0.25.

R

Избор на клиент