.

.

Silverline 583260 Влакна Дискови 115 x 22.23 mm 10pk 115 mm 60 Ронки

Silverline 583260 Влакна Дискови 115 x 22.23 mm 10pk 115 mm 60 Ронки

DEN 316.08
Залиха

Тешки алуминиум оксид смола, поддржан од влакна дискови.Крстот отворот за монтажа.За користење со рачен агол брусилки поддржана од соодветна поддршка подлога.Се користи за мелење, доработка, акции за отстранување и заварување облекување.Погоден за употреба на челик, од леано железо, легури и дрво.Тешки алуминиум оксид смола, поддржан од влакна дискови.Круг понесе.За користење со рачен агол брусилки поддржана од соодветна поддршка подлога.Се користи за мелење, доработка, акции за отстранување и заварување облекување.Погоден за употреба на челик, од леано железо, легури и дрво.

R

Избор на клиент