.

.

Голема Брзина, Не-Контакт Вратило Ротари Динамична Сила, вртежен момент Сензор со LCD Дисплеј (0-0.1 Н. М)

Голема Брзина, Не-Контакт Вратило Ротари Динамична Сила, вртежен момент Сензор со LCD Дисплеј (0-0.1 Н. М)

DEN 18720.00
Залиха

1-Без контакт делови како што четки бараат редовно одржување и замена на делови. 2 - Тоа се постигнува индекс на повеќе од 1/10000, и одличен нулта точка стабилност и мал вртежен момент може да се постигне со висока прецизност на мерење. 3 - стартување на моторот е многу мал, само 0.00001 Nm.Од статички мерења на локации за мерење на вртежен момент на голема брзина, точни мерења може да се постигне. 4 - Нема надворешни коло е потребно, и може директно излез стандарден напон и струја или RS485 комуникација за да се поврзете на САЛАДИН или посебен инструмент за вртежен момент и брзина. 5 - LCD дисплеј вртежен момент сензор, Моќ и брзина вредност.овој тип, исто така, имаат компатибилен софтвер EX+ : ЦРВЕНА ЕКС- : ЦРНА SIG+ : ЗЕЛЕНА SIG- : БЕЛА.

R

Избор на клиент