.

.

HQRP 3-пакет за Чистење со Четка за Andis BGR+ 64850, BTF 22725, BTF-2 40185, GTO 04710, MC-2 18065/18645 / 18665, PM4 24145, ЧАСОТ-1/PMT-1 23695, PS-1 24870 Електрични Хлапак, Ножици + HQRP Увеселителен парк

HQRP 3-пакет за Чистење со Четка за Andis BGR+ 64850, BTF 22725, BTF-2 40185, GTO 04710, MC-2 18065/18645 / 18665,

DEN 93.84
Залиха

HQRP 3-пакет за Чистење со Четка плус HQRP Увеселителен парк;.Погодно за секојдневна употреба, работа со сите хлапак модели;. 1 Година гаранција!.Компатибилен со : Andis BGR+ 64850, BTF 22725, BTF-2 40185, GTO 04710, MC-2 18065 / 18645 / 18665, PM4 24145, ЧАСОТ-1/PMT-1 23695, PS-1 24870, SLII 26700, НИ-1 66215 / 66245 Учителката 01557, ПРО 60090, 04603 Оди Професионална; Браун MG5010, MGK3020, MGK3040, MGK3060, BT 5090, BT3020, BT3040, BT5050, BT5070, HC5050 CB, HC5090, ХК-5050; Riwa X7, К3, РЕ-539 C, РЕ-5801; Solimpia RFC-69003, RSCX-7568 C Електрични Хлапак, Ножици.

R

Избор на клиент