.

.

Cle-Линија C20750 Сребро и Deming Намалена месо тело Вежба, High Speed Челик, Пареа Оксид Заврши, Намалена месо тело, 118-Степен Радијална Точка, 25/32 Вежба Дијаметар

Cle-Линија C20750 Сребро и Deming Намалена месо тело Вежба, High Speed Челик, Пареа Оксид Заврши, Намалена месо

DEN 779.52
Залиха

118 степен радијална точка.круг 1/2" намалена месо тело.Црна оксид заврши.ХСС супстрат.Направен во САД.Cle-Линија 1813 Сребро & Deming Намалена месо тело Вежба, High Speed Челик, Пареа Оксид Заврши, Намалена месо тело, 118° Радијална Точка, 25/32" (Пакување од 1). 118 степен радијална точка.круг 1/2" намалена месо тело.Црна оксид заврши.

R

Избор на клиент