.

.

DPX DPXHTF006 Топлина Папка Milspec, Црна

DPX DPXHTF006 Топлина Папка Milspec, Црна

DEN 883.20
Залиха

Произведено во Италија. 3 3/4 затворена рамка за заклучување.DPX топлина/С milspec. 2 3/4" Stonewash заврши Sleipner челик сечилото.Црна G-10 справи со Црна Ti CN PVD обложени 6 Al4 V оценка 5 титаниум алуминиумски рамки.ТОПЛИНА/С Milspec. 3 3/4 затворена рамка за заклучување. 2 3/4" stonewash заврши Sleipner челик сечилото.Црна G-10 справи со Црна Ti CN PVD обложени 6 Al4 V оценка 5 титаниум алуминиумски рамки.Нерѓосувачки џеб клип со Г-ДП гравирање.Мат црна Ti CN PVD обложени волфрам карбид стакло прекинувач.Палец зафат и шише настроената.

R

Избор на клиент