.

.

D&D PowerDrive 330448 EXCEL Индустрии Kevlar Замена Појас, 1 Број на Бендот, Гума

D&D PowerDrive 330448 EXCEL Индустрии Kevlar Замена Појас, 1 Број на Бендот, Гума

DEN 80.40
Залиха

Појас 4 LK 1/2 x 27in ОК (AK25).Произведено во кина.Произведени од страна на D&D Power Drive.Пакет тежина : 1.0 lbs.На ремени надмине САД RMA објавени рејтингот нивоа.Тие се дизајнирани со цел да се изврши на идентични или повисоко ниво од сите други големи САД Производителот ремени од ист Тип.

R

Избор на клиент