.

.

Norco Нивоа Вежба Бендови, 5 ft (1.5 м) Единствен, Тиркизна, Ниво 2

Norco Нивоа Вежба Бендови, 5 ft (1.5 м) Единствен, Тиркизна, Ниво 2

DEN 2059.20
Залиха

Број-кодирани, јасно означени отпор нивоа за полесна идентификација. 100% природен латекс бенд без негативни аспекти поврзани со други латекс бендови.Отпор нивоа се печатени во 2' (.61m) интервали за лесна идентификација и сечење.Секој бенд е спакуван со основните вежби инструкции.Norco НИВОА Вежба Бендови се произведени со користење на еден од најпознатите ригорозни чистење процеси во индустријата.Нашите латекс бендови постојано тест подолу откривање нивоа за алергени, резултирајќи со мазна и чиста бенд со супериорен во однос на еластичноста.Број-кодирани, јасно означени отпор нивоа за полесна идентификација. 100% природен латекс бенд без негативни аспекти поврзани со други латекс бендови.Отпор нивоа се печатени во 2' (.61m) интервали за лесна идентификација и сечење.Секој бенд е спакуван со основните вежби инструкции.Norco НИВОА Вежба Бендови се произведени со користење на еден од најпознатите ригорозни чистење процеси во индустријата.Нашите латекс бендови постојано тест подолу откривање нивоа за алергени, резултирајќи со мазна и чиста бенд со супериорен во однос на еластичноста.

R

Избор на клиент