.

.

BYK-Гарднер 7579 Вискозност Стандард CAP10L, Вискозност 236 кп

BYK-Гарднер 7579 Вискозност Стандард CAP10L, Вискозност 236 кп

DEN 2047.20
Залиха

Сертифициран Стандарден Вискозност Масло.Конус # 10. Температура од 25 °C. За Ниска Температура КАПА Viscometers (5° - 75°C).Опис на производот BYK-Гарднер нуди сеопфатна линија на сертифициран стандарден вискозност масла.Овие масла се користат за да се потврди на вискозност проток чаша или инструмент со кој се мери успехот во спецификацијата.За КАПА серија viscometers, стандарден масло е потребен за правилно да го калибрирате инструмент.Сет Содржи : Вискозност Стандард CAP10 L 4 мл шише (125 ml)^извештај од тестирањето.

R

Избор на клиент