.

.

Seco-Larm СМ-200Q/W Завртка-Терминал Surface-Mount Магнетни Контакти, Бела, 3/4 Јаз; Со Монтажа Јазичиња, Терминал Капак и Монтажа Завртки; Бара Жици

Seco-Larm СМ-200Q/W Завртка-Терминал Surface-Mount Магнетни Контакти, Бела, 3/4 Јаз; Со Монтажа Јазичиња, Терминал

DEN 135.84
Залиха

Површина-планината магнетни контакти, Завртка планината користење страна табови.Терминал покритие предвидено (задолжително за сите апликации).ABS пластика случај има усна да се спречи жици од случајно допирање метални држачи и дупчиња монтажа дупки за полесно јазот прилагодување.Контакт полињата за префрлање е SPST, деактивирана родиум на злато под-позлата, што резултира во долг живот.За Н. В. кола, Монтажа завртки вклучени.Seco-Larm СМ-200 Q/W Завртка-Терминал Surface-Mount Магнетни Контакти, Бела, 3/4" Јаз; Со Монтажа Јазичиња, Терминал Капак и Монтажа Завртки; Бара Wiring SECO-LARM СМ-200 Q/W Завртка-Терминал Surface-Mount Магнетни Контакти, Бела, Surface-mount магнетни контакти, Завртка планината користење страна јазичиња, Терминал покритие е предвидено, ABS пластика случај има усна да се спречи жици од случајно допирање метални држачи и дупчиња монтажа дупки за полесно јазот прилагодување на Копчето Features Surface-планината магнетни contacts Screw планината користење страна tabs Terminal покритие предвидено (задолжително за сите апликации) ABS пластика случај има усна да се спречи жици од случајно допирање метални држачи и дупчиња монтажа дупки за полесно јазот adjustment Contact полињата за префрлање е SPST, деактивирана родиум на злато под-позлата, што резултира во долго life For Н. В. circuits Mounting завртки вклучени Specifications Circuit Тип : Н. В. Работење Јаз : 3/4" (19mm)Терминали : Завртка-type Mounting Јазичиња : Yes Material - Случај : Високо влијание ABS plastic Contacts : Деактивирана родиум на злато под-plating Contact Оценка : 0.1 [email protected] VDC (max), 1.0 [email protected] VDC (max), 10 W (макс)Температурата на работа : -15º~+160º F (-25º~70º C) Switch Циклуси : 50 Милиони денари (0.1m [email protected] VDC) Switch Димензии : 2-1/2" x 9/16" x 1/2" (63.5 x 14 x 13 mm)Магнет Димензии : 2-1/2" x 1/2" x 1/2" (63.5 x 13 х 13 милиметри)Магнет Тип : Феритни.

R

Избор на клиент