.

.

HQRP 2 Пакет Телефон Батеријата Компатибилен со VTech DS6322-3 / DS 6322-3, DS6322-4 / DS 6322-4 Cordless Телефон

HQRP 2 Пакет Телефон Батеријата Компатибилен со VTech DS6322-3 / DS 6322-3, DS6322-4 / DS 6322-4 Cordless Телефон

DEN 165.84
Залиха

HQRP® Два Акумулатори;.Батеријата Напон : 2.4 V; Капацитет : 850 m Ah; Ni-Мз;.Останете во контакт со пријателите и семејството и никогаш не ги пропуштајте разговор;.Компатибилен со Оригинална Батерија;. 200 Дена гаранција!Компатибилен со : VTech DS6322-3 / DS 6322-3, DS6322-4 / DS 6322-4 Cordless Телефон.Компатибилен со VTech DS6322-3 / DS 6322-3, DS6322-4 / DS 6322-4 Cordless Телефон.

R

Избор на клиент