.

.

NKIS25 Игли Валчести Имајќи 25x47x22 Игла Лежишта

NKIS25 Игли Валчести Имајќи 25x47x22 Игла Лежишта

DEN 1136.88
Залиха

Предмет : NKIS25 Имајќи.Тип : Игли Валчести Имајќи.Димензии : x 25мм 47mm x 22mm/Метрички.Големина : x 25мм 47mm x 22mm.Количина : Едно Лого.Игли Валчести Имајќи NKIS25 Машински тип игли валчести имајќи NKIS25, на NKIS25 внатрешен дијаметар е 25мм, надворешниот дијаметар е 47mm и ширина е 22mm. * Предмет : NKIS25 Имајќи * Тип : Игли Валчести Имајќи * Димензии : x 25мм 47mm x 22mm/Метрички * Големина : x 25мм 47mm x 22mm * Количина : Еден Имајќи * Динамичко оптоварување : 32,000 N * Статички на оптоварување : 55,000 N * Ограничување на Брзината : * Масло : 12500 ВРТЕЖИ во минута Димензии (mm) d F D B 25 32 47 22.

R

Избор на клиент