.

.

CableVantage Cat5 CAT5 Patch Кабел Кабелот 500mhz Ethernet Интернет Мрежата Кабел LAN RJ45 UTP за PC Компјутер PS4 Xbox Еден Модем Рутер RJ45 Компјутерски Мрежи Кабелот Сина (200 Метри, Сина)

CableVantage Cat5 CAT5 Patch Кабел Кабелот 500mhz Ethernet Интернет Мрежата Кабел LAN RJ45 UTP за PC Компјутер

DEN 311.76
Залиха

се работи најдобро за вашиот десктоп, лаптоп, рутер, модем, switch, центар, DSL, x Box, PS3, PS4. Боја : Блу/Бела/Црна.Стандарди за усогласеност : ОВЖС/минлив исхемичен напад-568 B Категорија 5 E. 50-micron злато позлатен конектори за да се обезбеди чиста и јасна пренос.Совршен во комбинација со 10 и 100 Base-T мрежи.УЛ & ETL Потврдена Совршен во комбинација со 10 и 100 Base-T мрежи. 50-micron злато позлатен конектори за да се обезбеди чиста и јасна пренос.За PC, Mac, Лаптоп, PS2, PS3, PS 4 XBox, и XBox 360 за да се поврземе на висока брзина на интернет од DSL или Кабелска интернет.

R

Избор на клиент