.

.

Црна Кутија Солидна Дното Панел за 24 W X 42 Д Елита Кабинети

Црна Кутија Солидна Дното Панел за 24 W X 42 Д Елита Кабинети

DEN 1165.44
Залиха

Стандард Елита Кабинети се отвори на дното—на овој панел и опфаќа голем долниот отвор.Да се покрие кабел исечок, исто така, на дното на кабинетот, со цел Цврст Заден Дното Панел за 24"W Елита Кабинети (ECBSKS24).Стандард Елита Кабинети се отвори на дното—на овој панел и опфаќа голем долниот отвор.Да се покрие кабел исечок, исто така, на дното на кабинетот, со цел Цврст Заден Дното Панел за 24"W Елита Кабинети (ECBSKS24).

R

Избор на клиент