.

.

Челик Змеј Алатки 1/4 x 4 Пилот Pin за 2 Длабочина ХСС Annular Секачи

Челик Змеј Алатки 1/4 x 4 Пилот Pin за 2 Длабочина ХСС Annular Секачи

DEN 191.76
Залиха

Челик Змеј Алатки во 1/4.x 4 во.пилот pin за употреба со 2-инчен сечење длабочина ХСС annular секачи.Одговара на Челик Змеј Алатки AC1 annular секачи со 2-инчен сечење длабочина.Пилот pin помага да се лоцираат центарот на дупка локација.Пилот pin помага eject голтка по дупчење е завршена.Во текот на дупчење процес, пилот pin ќе се повлече во машина дозволувајќи им на подмачкување.Челик Змеј Алатки 1/4" x 4" Пилот Pin за 2" Длабочина ХСС Annular Cutters The Челик Змеј Алатки® во 1/4.x 4 во.пилот pin за употреба со 2-инчен сечење длабочина на високо-брзински челик annular секачи.Пилот иглички им помогне на лоцирање на центарот на дупка локација.Пилот pin помага да се лоцираат центарот на дупка локација и вадење на голтка по дупчење е завршена.Во текот на дупчење процес, пилот pin ќе се повлече во машина дозволувајќи им на подмачкување за да се намали топлина добивка во голтка.Спецификации : Пилот Pin : во 1/4.x 4 во. (6.34 mm x 103 mm) Одговара на Челик Змеј Алатки® AC1 annular секачи со 2-инчен сечење длабочина.Пилот pin помага да се лоцираат центарот на дупка локација.Пилот pin помага eject голтка по дупчење е завршена.Во текот на дупчење процес, пилот pin ќе се повлече во машина дозволувајќи им на подмачкување за да се намали топлина добивка во голтка.

R

Избор на клиент