.

.

Kastar BP-718 BP718 AC Ѕид Апарат Компатибилен со Canon LEGRIA HF M36 HFM36, LEGRIA HF M38 HFM38, LEGRIA HF M46 HFM46, LEGRIA HF M52 HFM52, LEGRIA HF M56 Камери

Kastar BP-718 BP718 AC Ѕид Апарат Компатибилен со Canon LEGRIA HF M36 HFM36, LEGRIA HF M38 HFM38, LEGRIA HF M46

DEN 155.76
Залиха

Оваа AC ѕид полначот со количка за рамен pin за лесни за складирање.Полначот Текст : AC 100~240 V 50~60 Hz; Излез : наизменична СТРУЈА 4.2 V/8.4 V 600m A.LED укажуваат : Црвено светло за полнење; Зелено светло за мирување или целосна наплата.Пакетот вклучува : 1 AC полнач (Автомобил адаптер/ Европски plug НЕ се вклучени).Топло Потсетник : Може да го користите "Ctrl" + "F" лесно може да го најдете вашиот модели 1. Компатибилен со батерија модели : Canon BP-709 BP709 Канон BP-718 BP718 Канон BP-727 BP727 Канон НИ 6055 B002 Камера Батеријата 2. Компатибилен со полнач модели : Canon CG-700 CG700 3. Компатибилен со камера модели : Канон VIXIA HF M50 HFM50 Канон VIXIA HF M52 HFM52 Канон VIXIA HF M500 HFM500 Канон VIXIA HF R30 HFR30 Канон VIXIA HF R32 HFR32 Канон VIXIA HF R36 HFR36 Канон VIXIA HF R37 HFR37 Канон VIXIA HF R38 HFR38 Канон VIXIA HF R40 HFR40 Канон VIXIA HF R42 HFR42 Канон VIXIA HF R50 HFR50 Канон VIXIA HF R52 HFR52 Канон VIXIA HF R60 HFR60 Канон VIXIA HF R62 HFR62 Канон VIXIA HF R70 HFR70 Канон VIXIA HF R72 HFR72 Канон VIXIA HF R80 HFR80 Канон VIXIA HF R82 HFR82 Канон VIXIA HF R300 HFR300 Канон VIXIA HF R400 HFR400 Канон VIXIA HF R500 HFR500 Канон VIXIA HF R600 HFR600 Канон VIXIA HF R700 HFR700 Канон VIXIA HF R800 HFR800 Canon LEGRIA HF M36 HFM36 Canon LEGRIA HF M38 HFM38 Canon LEGRIA HF M46 HFM46 Canon LEGRIA HF M52 HFM52 Canon LEGRIA HF M56 HFM56 Canon LEGRIA HF M66 HFM66 Canon LEGRIA HF M68 HFM68 Canon LEGRIA HF M76 HFM76 Canon LEGRIA HF M78 HFM78 Canon LEGRIA HF M86 HFM86 Canon LEGRIA HF M88 HFM88 Canon LEGRIA HF M306 HFM306 Canon LEGRIA HF M406 HFM406 Canon LEGRIA HF M506 HFM506 Canon LEGRIA HF M606 HFM606 Canon LEGRIA HF M706 HFM706 Канон LEGRIA HF M806 HFM806.

R

Избор на клиент