.

.

Bussmann (BP/ATC-20-RP) ATC Автомобилската Осигурач, (Пакување од 5), 4 Пакет

Bussmann (BP/ATC-20-RP) ATC Автомобилската Осигурач, (Пакување од 5), 4 Пакет

DEN 220.32
Залиха

Индустриски стандард боја кодирање за брза идентификација на amp оценка.Едб оближена со цинк терминали за отпорност на корозија и подобрени спроводливост.Олово-и халоген-слободни.Тест точки на специфични дел/пакет броеви може да се забрза коло проблеми.Автомобилската осигурувачи сечилото carded 20 засилувачи жолт картон на 5. ATC осигурувачи употреба на индустриски стандард боја кодирање за да се покаже amp оценка.Bussman ATC осигурувачи се УЛ признати и функција затворен елемент за електрична изолација, отпорност на корозија како и подолг живот.Брзо дејствување низок напон ребалансот на осигурувачи, автомобилската сечилото стил на осигурувачот.Напон оценка : 32 Volts ВАШИНГТОН.Домување материјал УЛ-Номинална 94 V-0 термопластични.УЛ-Ва.

R

Избор на клиент