.

.

BYK-Гарднер 7580 Вискозност Стандард CAP1H, Вискозност 89 кп

BYK-Гарднер 7580 Вискозност Стандард CAP1H, Вискозност 89 кп

DEN 13560.00
Залиха

Сертифициран Стандарден Вискозност Масло.Конус # 1. На температура од 60 °C. За Висока Температура КАПА Viscometers (50° - 235°C).Опис на производот BYK-Гарднер нуди сеопфатна линија на сертифициран стандарден вискозност масла.Овие масла се користат за да се потврди на вискозност проток чаша или инструмент со кој се мери успехот во спецификацијата.За КАПА серија viscometers, стандарден масло е потребен за правилно да го калибрирате инструмент.Сет Содржи : Вискозност Стандард CAP1 H 4 мл шише (125 ml)^извештај од тестирањето.

R

Избор на клиент