.

.

Dorcy 2AA-2.25-Volt, За 0,6 На Krypton Замена на Сијалица, 2-Pack (41-1664)

Dorcy 2AA-2.25-Volt, За 0,6 На Krypton Замена на Сијалица, 2-Pack (41-1664)

DEN 170.16
Залиха

2.25 volts, 0.6 засилувачи.Krypton КПР 222. 2 по пакет.Дизајниран за 2 AA рефлектори.Опис на производот Оваа 2 AA Krypton замена на сијалица е 2.25 volts, 0.6 засилувачи, и е дизајниран за 2 AA рефлектори.Една завртка тип сијалица дизајн го прави лесно да се промени и да го замени. (41-1664) Од Производителот На Dorcy 2 AA – 2.25 V 0.6 НА Krypton Завртка База Замена Светилки собере сите стандардни 2 AA рефлектори.Направен да трае, Dorcy krypton светилки се посветли и построги од конкуренцијата.Dorcy krypton светилки произведуваат до 200% повеќе светлина излез од обичен сијалица.Овие замена светилки се еден шраф база дизајн што ги прави лесно да се промени во било светло.На Dorcy 2 AA – 2.25 V 0.6 НА Krypton Завртка База Замена Светилки произведуваат 2.25 volts во 0.6 засилувачи.

R

Избор на клиент