.

.

Компјутер Биро Лаптоп Табела HilariousM Лаптоп Стојат на Биро Лаптоп Биро Лаптоп Додатоци Лаптоп Табела Лаптоп Столб Лаптоп Стои Лаптоп Носителот

Компјутер Биро Лаптоп Табела HilariousM Лаптоп Стојат на Биро Лаптоп Биро Лаптоп Додатоци Лаптоп Табела Лаптоп

DEN 4827.60
Залиха

ПОВРШИНА : Десктоп големина е 42.7" L×23.6" В Максимален Капацитет : 260 кг.Димензија : Вкупно Димензија : 42.7" L×23.6" W×29.5" H Десктоп Димензија : 42.7" L×23.6" W Max Капацитет : 260 кг Пакет се вклучени : 1 x Компјутер биро.

R

Избор на клиент