.

.

HQRP Влага Фитил Филтер за Duracraft DH821 DH822 DH822C DH823 DH824 Навлажнувачи, AC-811 D11-C HC-811 Замена + HQRP Увеселителен парк

HQRP Влага Фитил Филтер за Duracraft DH821 DH822 DH822C DH823 DH824 Навлажнувачи, AC-811 D11-C HC-811 Замена +

DEN 364.80
Залиха

HQRP® Овлажнител Фитил Филтер Замена + HQRP® Увеселителен парк;.Ги отстранува минерали и загадувачки супстанции од водата; Мерки околу 7 1/4" x 7 3/4" x 1 1/2";.Се Вклопува Duracraft .Заменете го вашиот филтер на секои 2 - 3 месеци (во зависност од употреба и локалниот квалитет на водата);. 2 недели DOA замена гаранција!.HQRP Овлажнител Фитил Филтер стапици нечистотии во водата и да се промовира поздрава животна средина.Пакетот содржи 1 фитил филтер.Компатибилен со Duracraft DH821, DH822, DH822 C, DH823, DH824 Овлажнител, делови AC-811 D11-C HC-811 Замена.Го замени вашиот Овлажнител Филтер за секои 2 месеци (под нормална) за оптимални перформанси и максимална влажност излез.

R

Избор на клиент