.

.

МОБ Кристално Јасна 60W 750 Lumens Енергетски Ефикасни Општа Намена Халоген Светилки (2 Светилки) L-04

МОБ Кристално Јасна 60W 750 Lumens Енергетски Ефикасни Општа Намена Халоген Светилки (2 Светилки) L-04

DEN 80.88
Залиха

Осветленоста 750 Lumens.Топла Светлина Изглед 2900 К. Енергијата Што Се Користи 43 Watts.Сијалица Живот(врз Основа на 3 часа/ден) 0.9 Години.Сијалица Големина A19. (Опис на производот од Страна на Кутија) Иста Големина и облик се вклопува во традиционалната општа употреба тела.Истиот топол, пријатен светлина.Исто целосна dimmability.Користи 28% помалку енергија.

R

Избор на клиент