.

.

BYK-Гарднер 7571 Вискозност Стандард CAP2L, Вискозност 177 кп

BYK-Гарднер 7571 Вискозност Стандард CAP2L, Вискозност 177 кп

DEN 892.80
Залиха

Опис на производот BYK-Гарднер нуди сеопфатна линија на сертифициран стандарден вискозност масла.Овие масла се користат за да се потврди на вискозност проток чаша или инструмент со кој се мери успехот во спецификацијата.За КАПА серија viscometers, стандарден масло е потребен за правилно да го калибрирате инструмент.Сет Содржи : Вискозност Стандард CAP2 L 4 мл шише (125 ml)^извештај од тестирањето.

R

Избор на клиент