.

.

Panasonic CR2025 3.0 Volt Долготрајни Литиум Монета Мобилен Батерии на Детето, Отпорни, Стандарди врз Основа Пакување, 4-Батерија Пакет

Panasonic CR2025 3.0 Volt Долготрајни Литиум Монета Мобилен Батерии на Детето, Отпорни, Стандарди врз Основа Пакување,

DEN 489.60
Залиха

Конструиран за да се обезбеди сигурна долготрајна енергија.Сигурен во широк спектар на оперативни температури (14°F до 140°F).Батерии и пакување ги исполнуваат или надминуваат IEC 60086-4 2019 ANSI c18-3m дел 2-2019 и УЛ 1642 согласност стандарди.Долг рок на траење до 8 години.Со гордост се направени од страна на Panasonic во нашата Индонезија производна хала.Panasonic литиум монета батеријата клетки се конструирани да се одржуваат на високо празнење на изведбата со нашиот комерцијален запечатување технологии, и структурата и материјали.Нашите CR2025 литиум батерија клетки, исто така, ги исполнуваат или надминуваат IEC 60086-4 2019 ANSI c18-3m дел 2-2019 и УЛ 1642 производ и пакување безбедносни стандарди за усогласеност.Ова копче мобилен батерија се користи за напојување мали електронски уреди, вклучувајќи автомобил копче FOBs, калкулатори, часовници, фитнес апарати, играчки, и различни медицински уреди.

R

Избор на клиент