.

.

BYK-Гарднер 7573 Вискозност Стандард CAP4L, Вискозност кп 708

BYK-Гарднер 7573 Вискозност Стандард CAP4L, Вискозност кп 708

DEN 3643.20
Залиха

Сертифициран Стандарден Вискозност Масло.Конус # 4. Температура од 25 °C. За Ниска Температура КАПА Viscometers (5° - 75°C).Опис на производот BYK-Гарднер нуди сеопфатна линија на сертифициран стандарден вискозност масла.Овие масла се користат за да се потврди на вискозност проток чаша или инструмент со кој се мери успехот во спецификацијата.За КАПА серија viscometers, стандарден масло е потребен за правилно да го калибрирате инструмент.Сет Содржи : Вискозност Стандард CAP4 L 4 мл шише (125 ml)^извештај од тестирањето.

R

Избор на клиент