.

.

Јачина на Трепките 6D Premade Eyelash Екстензии Фах C-CURL .10-14mm

Јачина на Трепките 6D Premade Eyelash Екстензии Фах C-CURL .10-14mm

DEN 527.76
Залиха

Premade 6 D Eyelash Екстензии.Premade 6 D волумен eyelash продолжување фанови со Volume Lashes се полесни во тежина од редовна синтетички lash.Ова значи дека иако постојат шест удари со камшик во една, секој 6 D-lash е практично бестежин.Овие се јазол бесплатно на крајот.Со 6 D за Јачина на Трепките, примена на трепките само што трае помалку од половина од времето.Што значи дека секој lash ќе се применуваат, можете да добиете на изгледот на примена на шест удари со камшик.Совршен за клиенти кои не се многу физички удари со камшик или оние кои сакаат целосни и повеќе драматичен ефект.Да се зголеми профитот, задоволството на клиентите, и задржувањето со овие Јачина на Трепките. (6 D C-Curl .10 - 14mm).

R

Избор на клиент