.

.

SOLADEY Ionic Четка за заби Замена Глави (4 Парчиња) - Среден

SOLADEY Ionic Четка за заби Замена Глави (4 Парчиња) - Среден

DEN 383.76
Залиха

Замена четка исклучиво за Soladey Ionic четка за заби.На цврстина на влакната е Медиум.Тоа може да биде инсталирана на сите видови на Soladey.Содржи 4 парчиња.Кога светлината удира на соларен панел, електроните e - се создадени.Овие електрони e - продолжи од минус пол кон phlx заедно да доведе жица.Кога светлината удира на навлажнета phlx, електроните e - се создадени (photocatalytic акција) .Заедно со електроните е - создадена во [1] , овие електрони e - се движат во внатрешноста на устата преку влага, како што се плунка.Овие двојно електроните e - отстранување на водороден јон H+ во плакета, што го прави нестабилни.Како резултат на тоа, забниот камен е полесно да се отстрани, и миење на забите има многу поголем ефект врз остварувањето на здрави заби.Кога светлината удира на соларен панел, електроните e - се создадени.Овие електрони e - продолжи од минус пол кон phlx заедно да доведе жица.Кога светлината удира на навлажнета phlx, електроните e - се создадени (photocatalytic акција) .Заедно со електроните е - создадена во [1] , овие електрони e - се движат во внатрешноста на устата преку влага, како што се плунка.Овие двојно електроните e - отстранување на водороден јон H+ во плакета, што го прави нестабилни.Како резултат на тоа, забниот камен е полесно да се отстрани, и миење на забите има многу поголем ефект врз остварувањето на здрави заби.

R

Избор на клиент