.

.

Lexmark E250X22G Photoconducter Комплет, Црна и бела (30,000 Принос)

Lexmark E250X22G Photoconducter Комплет, Црна и бела (30,000 Принос)

DEN 2241.60
Залиха

ГЛОБАЛНАТА ТИП на ПРОИЗВОД : Печатење и Слики Материјали-Photoconductor УРЕД ВИДОВИ : Печатач во БОЈА(S) : Црна СТРАНИЦА-ПРИНОС : 30,000 СНАБДУВАЊЕ ТИП : Photoconductor Комплет OEM/КОМПАТИБИЛЕН : ОЕМ REMANUFACTURED : Нема ПРЕ-ПОТРОШУВАЧИТЕ РЕЦИКЛИРАНАТА СОДРЖИНА ПРОЦЕНТИ : 0% POST-CONSUMER РЕЦИКЛИРАНАТА СОДРЖИНА ПРОЦЕНТИ : 0% ВКУПНО РЕЦИКЛИРАНАТА СОДРЖИНА ПРОЦЕНТИ : 0%.

R

Избор на клиент