.

.

HQRP Телефон Батеријата Компатибилен со Panasonic KX-TD7685, KX-TD7694, KX-TD7695, KX-TD7896, KX-TG2352, KX-TCA158, KX-TCA158ES Cordless Телефон

HQRP Телефон Батеријата Компатибилен со Panasonic KX-TD7685, KX-TD7694, KX-TD7695, KX-TD7896, KX-TG2352, KX-TCA158,

DEN 324.96
Залиха

HQRP® Батерија;.Батеријата Напон : 3.6 V; Капацитет : 800 m Ah; Ni-Мз;.Останете во контакт со пријателите и семејството и никогаш не ги пропуштајте разговор;.Компатибилен со Оригинална Батерија;. 200 Дена гаранција!.Компатибилни Модели : Panasonic KX-TG2383 S, KX-TGA230, KX-TGA230 B, KX-TGA230 S, KX-TGA230 W, KX-TGA272 KX-TG2352 PW, KX-TG2352 W, KX-TG2382, KX-TG2382 B, KX-TG2382 PW KX-TD7685, KX-TD7694, KX-TD7695, KX-TD7896, KX-TG2352, KX-TCA158, KX-TCA158 ES, Panasonic HHR-P103 / HHRP103, HHR-P103 A / HHRP103 A, Тип 25, Стр-P103 / PP103, N4 HHGMB00001, N4 HHGMB00005, N4 HHGMB00007 Замена, Panasonic KX-TG2383, KX-TG2383 B, KX-TG2383 BP, KX-TG2383 PK, KX-TG2383 PW KX-TGA271, KX-TGA271 A, KX-TGA271 B, KX-TGA271 V, KX-TGA271 W, KX-TGA272 S KX-TGA2352, KX-TG2352 B, KX-TG2352 S, KX-TD7680 Cordless Телефон.

R

Избор на клиент