.

.

Abena Abri-Сан Премиум Инконтиненција Влошки, Умерена Absorbency, (Големини 4 До 7) Големина 5, 36 Count

Abena Abri-Сан Премиум Инконтиненција Влошки, Умерена Absorbency, (Големини 4 До 7) Големина 5, 36 Count

DEN 654.00
Залиха

На влошки се околу 80% biodegradable и 99% compostable; сите дрво целулоза е изведен од одржливи дрво фарми, производителот има издадено од животниот Циклус Проценка докажување на намален износ на емисии и речиси и да нема отпад.Abri-Сан Премиум Влошки се како мали како 2.Производителот вели дека сите Abri-Сан Премиум Влошки треба да се користат со посебни фитинг долна облека.Безбедност, мобилноста и удобност биле клучните цели во развојот на оваа палета за да им помогне избави Abena е над-сите цел на подобрување на квалитетот на животот.Поставување на критериуми врз основа на оценката на влијанија во текот на целиот животен циклус, - сите на патот од суровина за производство, потрошувачка и отпад.75" x 9" (Големина 1) или како голем како 14" x 27. произведени возрасни кратко и пелени само апсорбира 2500ml.НЕ постојат phthalates, organotins (MBT, DBT, TBT), тешки метали, Cl (хлор), HCHO (формалдехид), colophonium, АЗО-пигменти, ПВЦ, супстанции познати како штетни за здравјето или животната средина, како и сите соединенија наведени на SVHC (ПОСТИГНЕ Член 33) - Европска Унија Листа на Супстанции од Многу Голема Важност.Ултра мека - целосно дише - подобро за здравјето на кожата - платно-како - дискретна - не rustling.Ова значи намален ризик од иритации на кожата и непријатно температури.Инконтиненција не е една големина која е идеална за сите состојба.Оваа Abri-Сан (Midi 5) Премија Подлога е 11" x 21.5" (Големина 11) и може да го апсорбира како што е малку што е 200ml (Големина 1), или колку што 3400ml (Големина 11).Покрај тоа, Abri-Сан Премиум Влошки се овластени слободен од СИТЕ познати видови на алергенси или супстанции класифицирани како локално иритирачки, sensitizing, канцерогени, или mutagenic.На поголем влошки, вграден во крстот бариера нуди оптимална заштита од задните протекување; (5) Wetness Индикатор - надворешен wetness индикатор се олеснува работата на заштита на персоналот; (6) Целосно Дише Воздухот Плус дише текстил-како се назад на состојба обезбедува зголемена удобност и да се минимизира ризикот од иритација на кожата.Ве молиме Имајте во предвид : Повеќето U.Научивме преку искуство кое било тесни фитинг долна облека или шорцеви кои имаат подлога во близина на телото ќе работат.Таа ја апсорбира 1200ml.Во моментов, Abri-Сан Премиум Подлога спектар има нумерички систем почетокот со Големина од 1 до Големина 11 11 се најголемите и најпознатите абсорбента.И топлина и влажност продира Воздухот Плус Поддршка побрзо од пластична подлога.Комплетно решение - унисекс обликувани влошки достапен во 12 absorbency нивоа.

R

Избор на клиент