.

.

Акумулаторот, Мочниот Меур

Акумулаторот, Мочниот Меур

DEN 1231.20
Залиха

Цена За : Секоја Изградба : Легиран Челик Максимум Притисок : 3000 psi Предмет : мочниот Меур Акумулаторот Монтажа : Вертикална Темп.Опсег : -20 до 200 С за Минерални Масла, 32 до 200 С за вода за пиење и Вода-Гликол Влезот SAE (Во.) : SAE #24 (1-7/8-12) Висина (Во.) : 21.38 Гас Волумен (Cu.-Во.) : 556 Кол. (Во.) : 8.78 Течност Волумен : 2.5 гал.Стандарди : ASME, PED, CRN, и AS1210 Max.Протокот GPM : 220. Земја на Потекло (предмет на промена) : сад. 'Мочниот меур Акумулаторот, Течност за Јачина 2.5 гал., Гас Волумен (Cu.-Во.) 556, Кол. (Во.) 8.78, Висина (Во.) 21.38, Максималниот Притисок 3000 psi, Влезот SAE (Во.) SAE #24 (1-7/8-12), Max.Протокот GPM 220, Вертикална Монтажа, Изградба Легиран Челик, Темп.Опсег -20 до 200 С за Минерални Масла, 32 до 200 С за вода за пиење и Вода-Гликол, Стандарди ASME, PED, CRN, и AS1210'.

R

Избор на клиент