.

.

Ришелје Хардвер BP104096BORB Tremblant Колекција 3-3/4 во (96 mm) Центар-да-Центар, Преодни Backplate, Масло Протри Бронза

Ришелје Хардвер BP104096BORB Tremblant Колекција 3-3/4 во (96 mm) Центар-да-Центар, Преодни Backplate, Масло Протри

DEN 118.56
Залиха

Преодни метали backplate за повлекува од Ришелје со малку заоблен дизајн.Центар за Центар за мерење (растојанието помеѓу вежба дупки) : 3 3/4 во (96 mm).Должина (од лево на десно) : 6 во 1/8 (156 mm) Ширина (врвот до дното) : 1 1/4 во (32 mm).Проекција (напред-назад) : во 1/8 (3 мм).Крај : Масло-Протри Бронза, изработени од Метал.Преодни метали backplate за повлекува од Ришелје со малку заоблен дизајн.Веднаш надградби кујна и бања кабинети.Монтажа на хардверот не е вклучена.

R

Избор на клиент