.

.

Hickory Хардвер P3181-MB 1-1/4-Инчен Коринт Кабинет Knob, Мат Црна

Hickory Хардвер P3181-MB 1-1/4-Инчен Коринт Кабинет Knob, Мат Црна

DEN 118.56
Залиха

Мат Црна Боја.Плоштадот.Евро-современата колекција.Плоштад : 1-1/4 инчи.Sq : 1-1/4 инчен p : 1-1/16 инчен.Мат Црн Финиш.Монтажа Хардвер Вклучени.Коринт Колекција.Опис на производот Мостови современите и традиционалните дизајн.Нудејќи длабоко вкоренето чувство на историјата во некои, со обновено чувство и почисти линии.Гајба & Барел и Керамика Штала може да се смета за преоден изгледа.Од Производителот Мостови современите и традиционалните дизајн.Нудејќи длабоко вкоренето чувство на историјата во некои, со обновено чувство и почисти линии.Гајба & Барел и Керамика Штала може да се смета за преоден изгледа.

R

Избор на клиент