.

.

KFidFran Флуор Гума O-Прстени, 32-милиметри OD 25.8 mm ID 3.1 mm Ширина FKM Печат Заптивка за Возило Машини Водовод, Зелена, Пакет од 5(Fluorkautschuk-O-Ringe, 32 mm АД 25,8 mm ID 3,1 mm Breite FKM-Dichtung

KFidFran Флуор Гума O-Прстени, 32-милиметри OD 25.8 mm ID 3.1 mm Ширина FKM Печат Заптивка за Возило Машини Водовод,

DEN 1992.00
Залиха

([Anwendung] - Fluorkautschuk-О-Прстен bietet Abdichtung und verhindert Leckagen für eine Vielzahl фон Anwendungen wie Auto, Sanitär, Maschinen, hydraulische und pneumatische Reparaturen usw. [Примена] - Флуор гума О-прстен овозможува запечатување и го спречува протекување за широк спектар на апликации, како што авто, водовод, машини, хидраулични и пневматски поправки, итн.Работна Температура Опсег : Ова О-прстен може да се користи во текот на еден широк температура се движат од -22℉ (-30℃) да 302℉ (150℃).

R

Избор на клиент