.

.

KFidFran Флуор Гума O-Прстени, 81mm OD 76.2 mm ID 2.4 mm Ширина FKM Печат Заптивка за Возило Машини Водовод, Зелена, Пакет од 5(Fluorkautschuk-O-Ringe, 81 мм АД 76,2 mm ID 2,4 мм Breite FKM-Dichtung

KFidFran Флуор Гума O-Прстени, 81mm OD 76.2 mm ID 2.4 mm Ширина FKM Печат Заптивка за Возило Машини Водовод, Зелена,

DEN 554.40
Залиха

09 Инчи) пресек со Дијаметар.Feature Durable флуор гума со отпорност на топлина, масло, стареење, абразија, озон, горива и хемикалии; Силна запечатување и добра airtightness.Наменета за широк спектар на запечатување апликации.2 mm(3 Инчи) ИДЕНТИФИКАЦИЈА, 2.Application Fluorine гума О-прстен овозможува запечатување за широк спектар на апликации, како што се водовод, машини, апарати за домаќинство, хидраулични и пневматски поправки, итн.Флуор гума O-прстени, генерално, не се отпорни на ниски температури. [Функција] - О-прстен круг во крос-дел да се обезбеди печатот помеѓу цилиндрични се преклопуваат површини.Тие најчесто се гледа во мотори, прирабници, вентили и така натаму.Ве молиме потврдете го бараната големина и материјал пред да ги купите, и да ја инсталирате тоа на право место. [Примена] - Флуор гума О-прстен овозможува запечатување и го спречува протекување за широк спектар на апликации, како што авто, водовод, машини, хидраулични и пневматски поправки, итн.KFid Fran Флуор Гума O-Прстени, 81mm OD 76.Цврстина : Тркалезна форма флуор гума O-ring, има цврстина на 70 A и е дизајниран за употреба во широк спектар на запечатување апликации.4 mm Ширина FKM Печат Заптивка за Возило Машини Водовод, Зелена, Пакет на 5 Circular Крст-Section They се кружни со кружен пресек.

R

Избор на клиент