.

.

Пневматски Компоненти Пневматски 1/4 Филтер Регулаторот Lubricator 40µm Клипот Тип Пневматски Додатоци

Пневматски Компоненти Пневматски 1/4 Филтер Регулаторот Lubricator 40µm Клипот Тип Пневматски Додатоци

DEN 2046.48
Залиха

1. Заменлив со Фесто AC/AC-серија. 2. На сила и светлина вентил тело е направен од метални легури. 3. Масло чаши се изработени од поликарбонат и удобен за да додадете масло. 4. Комбинации на две или три споделување на иста стапка. 1. На сила и светлина вентил тело е направен од метални легури.2. Регулаторот има избалансирана структура и е опремен со добра прецизност и стабилност.3. Масло чаши се изработени од поликарбонат и удобен за да додадете масло.4. Комбинации на две или три споделување на иста стапка.

R

Избор на клиент