.

.

HERTH+BUSS ELPARTS 50295956 Автоматско спојување

HERTH+BUSS ELPARTS 50295956 Автоматско спојување

DEN 744.00
Залиха

●Din/ ISO : 72581/3 C ●Дополнителна Член/Info 2 : авто-ресетирање ●боја : црна ●висина [mm] : 30 ●осигурач Тип : за стандардна plug-in осигурач ●Напон [V] : 12 ●Оценет тековната [a] : 10. herth+buss Elparts - специјалист во возило electrics висок квалитет делови : .

R

Избор на клиент