.

.

Непроодни Се Исцеди Пумпа Акција Воздух Напојува Дупчалка Со Спирална Бургија Пиштол (Ер Експлозии Потоне Сабо)

Непроодни Се Исцеди Пумпа Акција Воздух Напојува Дупчалка Со Спирална Бургија Пиштол (Ер Експлозии Потоне Сабо)

DEN 1591.20
Залиха

4-Уникатен Мозоци Вшмукување Глави Се Вклучени.Користи Воздушниот Притисок за да го Избришете Блокиран Канализација.Рака Пумпа Акција Воздух Напојува Дизајн.Едноставно, Чекор-По-Чекор Инструкции Се Вклучени.Одвод На Воздухот Blaster Пиштол.Се Отвора Запушена Канализација.Непроодни Се Исцеди Пумпа Акција Воздух Напојува Дупчалка Со Спирална Бургија Пиштол (Мозоци Blaster Пумпа).Работи со Тоне, Кади, Тоалети и Повеќе!Едноставно, Чекор-По-Чекор Инструкции Се Вклучени.

R

Избор на клиент