.

.

JUSTSILEI Фолија за Екран Рамка:Одговара за Браун Серија 5495 7505 7520 7650 Хлапак/Razor 3 Серија SmartControl Одговара за 4000 SyncroPro Amp;Одговара за 7000 TriControl Хлапак Додатоци

JUSTSILEI Фолија за Екран Рамка:Одговара за Браун Серија 5495 7505 7520 7650 Хлапак/Razor 3 Серија SmartControl

DEN 450.72
Залиха

Замена на бричење на главата за да се подобри бричење ефект.За најдобри перформанси, чисти редовно.Го замени жилети секои 6 месеци.Промена на главата може да се врати 100% учинок на вашиот хлапак, и да отсекува од поблиску.На совршено се вклопува во кожата.Направени од високо квалитетни материјали, бричење глави се континуирано, ефикасен и лесен за употреба.Одговара за Б-raun 3 Серија Одговара за Паметни Контрола и Одговара за 4000 Syncro Pro и Одговара за 7000 Tri Control Серија Хлапак Фолија 30 B.Пакет се вклучени : 1 X Нови Замена Хлапак Фолија (без пакет)Вклопува Models197195 ,199 ,195 S-1 197 S-1 199 S-1,310,330,3404715,4735,4736,4737,4740, 4745,4747,4770,4775,47764815,4835,4845,4875,4876,5301,5491,5492,5493,5494,54957475, 7493, 7497,7504,7505,7510,7511,7514,7515, 7516,7520,7526,7540,7546, 7564,75707630 7640,7650,7664,7680,7690,7763,7765,7783,7785,7790 Тип 5491 5492 5493 54945713 ,5714 ,5715,5716 5717 5742 ,5743 ,5745 ,5746,5747 НЕ одговара за Серија 3 модел 340 тип 5775 Does НЕ одговара за Серија 3 модел 340 тип 5775.

R

Избор на клиент