.

.

Mengfan 2 Пакет 76-2781-3 Мраз Дебелина Сонда Сензор P/N 7627813 за Manitowoc

Mengfan 2 Пакет 76-2781-3 Мраз Дебелина Сонда Сензор P/N 7627813 за Manitowoc

DEN 854.40
Залиха

МРАЗ ДЕБЕЛИНА СОНДА, 4" 3-1/4" OVVERALL.За MANITOWOC МРАЗ МАШИНА СЕРИЈА : П, ОСВЕН Q130,Q210, Q270. За П СЕРИЈА а ЗАВРШУВА ВО P (ЗАТВОР) & C, C ДВОЈНА ЕДИНИЦИ.СЕРИЈА : Б, J. За MANITOWOC МРАЗ МАШИНА СЕРИЈА : П, ОСВЕН Q130,Q210, Q270.

R

Избор на клиент