.

.

Автомобил-EyeQ T25 3457NA 3157 LED Switchback Светилки Двојна Боја на Килибар Жолта/6000K Белата Пак Сигнал Светла 3157NA 3457 4157NAK 4157 3757NAK 5702AK Двојна Филамент Супер Светло SMD Надградба

Автомобил-EyeQ T25 3457NA 3157 LED Switchback Светилки Двојна Боја на Килибар Жолта/6000K Белата Пак Сигнал Светла

DEN 599.76
Залиха

Сет од 2 парчиња T25 оптоварување 3457 NA 3157 LED switchback светилки двојна боја на килибар жолта/6000 K белата пак сигнал светла 3157 NA 3457 4157 NAK 4157 3757 NAK 5702 AK двојна dilament супер светло SMD надградба.Двојна боја прекинувач : светне килибар жолта за возврат сигнал(висок интензитет на владата), се префрлат 6000 K xenon бела за паркинг светла или дење работи светла(светилки drl)(низок интензитет на светлина).Осветлете жолто-off-жолто-исклучено за возврат сигнал светла, наместо на килибар цело време да се направи повеќе се забележува.Апликации : Користи за надградба на ОЕМ блескаво, халоген или оштетени пред се претвори сигнал светла ( blinker светилки)/паркинг светла(светилки drl, дење работи светла) за визија и луксузни подобрување.Крстот Референтен Број : 3047, 3047 LL, 3047 K, 3057 A, 3057 ALL, 3057, 3057 ST, 3057 K, 3057 KX, 3057 X, 3057 KLCP, 3057 LL, 3155, 3155 LL, 3157 A, 3157 AK, 3157, 3157 K, 3157 X, 3157 LL, 3157 ST, 3157 KX, 3157 NA, 3157 NALL, 3157 NAK, 3357 A, 3357, 3357 LL, 3357 K, 3454 NA, 3457 A, 3457 ALL, 3457 AK, 3457, 3457 K, 3457 NA, 3457 NAK, 3757 A, 3757 AK, 3757 ALL, 4057, 4057 LL, 4057 K, 4114, 4114 LL, 4114 K, 4157, 4157 LL, 4157 K, 4157 NA, 4157 NAK, 5702 A, 5702 AK, 5702 AK, 3157-SCK, 3157-SRCK, 3157-ВРЕЌА, итн. "Една Година" се загарантирани на квалитет на производителот.Важно Известување : Поради led светилки привлече многу помалку струја од акции светилка, екстра LED отпорници можеби се потребни за да се избегне пак сигнал хипер флеш или дефект.Овој листата на карактеристики на еден пар(2 парчиња) T25 оптоварување 3157 3457 4157 LED switchback светилки, двојна боја 6000 K xenon бела/amber жолта промена, пак сигнал светла замена.Крстот Референтен Број : 3047, 3047 LL, 3047 K, 3057 A, 3057 ALL, 3057, 3057 ST, 3057 K, 3057 KX, 3057 X, 3057 KLCP, 3057 LL, 3155, 3155 LL, 3157 A, 3157 AK, 3157, 3157 K, 3157 X, 3157 LL, 3157 ST, 3157 KX, 3157 NA, 3157 NALL, 3157 NAK, 3357 A, 3357, 3357 LL, 3357 K, 3454 NA, 3457 A, 3457 ALL, 3457 AK, 3457, 3457 K, 3457 NA, 3457 NAK, 3757 A, 3757 AK, 3757 ALL, 4057, 4057 LL, 4057 K, 4114, 4114 LL, 4114 K, 4157, 4157 LL, 4157 K, 4157 NA, 4157 NAK, 5702 A, 5702 AK, 5702 AK, 3157-SCK, 3157-SRCK, 3157-ВРЕЌА, итн.Важно Известување : Поради LED светилки привлече многу помалку струја од акции светилки, екстра LED отпорници можеби се потребни за да се избегне сигнал хипер флеш или код за грешка.Двојна боја прекинувач : светне килибар жолта за возврат сигнал(висок интензитет на владата), се префрлат 6000 K xenon бела за паркинг светла или дење работи светла(светилки drl)(низок интензитет на светлина).Осветлете жолто-off-жолто-исклучено за возврат сигнал светла, наместо на килибар цело време да се направи повеќе се забележува.

R

Избор на клиент