.

.

Corning 2388 Полистирен Рамен Дното 96 Добро Амин Површината Stripwell Microplate, Без Капак (Случај на 50)

Corning 2388 Полистирен Рамен Дното 96 Добро Амин Површината Stripwell Microplate, Без Капак (Случај на 50)

DEN 17737.92
Залиха

Добро волумен : 360 L; се препорачува работен волумен : 75 за да 200 L; и облик : тркалезна со рамно дно.Јасна-обоени ленти се наменети за лесно да се скрши, освен; пред насобраните во 'јајце-гајба' стил на држачот за лесно repositioning. 96-Добро Stripwell microplate е направен од јасно полистирен без капак; дизајниран за ин витро дијагностика assays.Не-стерилни 1 x 8 ленти одговара само еден пат во дресот на носителот, елиминирање на правец на misorientation.Амин површина има позитивно наелектризирани амин групи кои може да се користи за covalent immobilization преку bifunctional crosslinkers.Оваа 96-Добро Stripwell microplate со Corning е направен од јасно стиропор.Тој е дизајниран за ин витро дијагностика assays.Станот дното лента е дизајниран за лесно да се скрши, освен и е пред насобраните во 'јајце-гајба' стил на лента носителот кој им овозможува на секој поединец и да се postioned назад во плоча еднаш скршена.На амин површина има позитивно наелектризирани амин групи (2 x 10(13) реактивна сајтови/sq cm) што може да се користи за covalent immobilization преку bifunctional crosslinkers.Се препорачува работен волумен од 75 до 200µL.На 1 х 8 ленти одговара само еден пат во дресот на носителот, елиминирање на правец на misorientation.Поединечно Завиткани.Не-стерилни.Без Капак.Материјал : Стиропор.Плоча Формат : 96-Добро Stripwell.Плоча Функција : 8-Добро ленти.Плоча Боја : Јасно.Добро Дното : Рамен.Добро Дното Боја : Јасно.Добро Облик : Тркалезна.Добро Волумен : 360µL.Се препорачува Работен Волумен : 75 за да 200µL.Површински Третман : Амин.Corning # : 2388.

R

Избор на клиент