.

.

Draper 10636 Изведувачи Кофа - Жолта

Draper 10636 Изведувачи Кофа - Жолта

DEN 2846.88
Залиха

Полиетилен кофа.Метал сметководствена се справи. 14.8 Литар.Повеќенаменски.Гарантиран квалитет tools.Сите Draper алатки се произведени за да се високи стандарди за квалитет кои се строго контролирани од страна Draper?s контрола на квалитетот инженери.Секој производ нуди добра вредност за парите и е полна со корисни функции да ги подобри своите перформанси.Сите Draper производи дојде поддржана од страна на Draper Алатки гаранција.Draper Tools е фамилијарните компанија која е продажба на високо-квалитетни алатки во Велика Британија и надвор за повеќе од 90 години.Да ви донесе алатка што ви треба, на Draper купување тим извори иновативни производи, кои се придржуваат кон строгите етички принципи и стандарди за квалитет, од целиот свет.

R

Избор на клиент