.

.

Период, треба д Делови APAC-1S4024 Тешки 1 Пол со Шант Контактор 40 Amp 24 Volt Серпентина Замена за ac Компресор и Електрични Апликации УЛ 476929

Период, треба д Делови APAC-1S4024 Тешки 1 Пол со Шант Контактор 40 Amp 24 Volt Серпентина Замена за ac Компресор

DEN 379.44
Залиха

Примена : Тешки Контактор За Hvac, Водни Пумпи И Други Електрични Апликации.Сертификати : Висок Квалитет На Материјалите Се Наведени Ул Уверение.Рејтинг : 1 Пол Со Шант / Vac 24 Volts / 40 Amp Полно Оптоварување Amp. (Fla).Наменети За Употреба : Клима Уред, Топлински Пумпи, Системи За Ладење, Вода Бунари, Електрични Мотори, Компресори За Воздух.Го заменува : 17415 / Dp1030 A5014 / Hccy1 Nq04 Gg303 / Hccy1 Xq04 Gg303 / C25 Anf140 T / 45 Gg10 Afa / C140 A.

R

Избор на клиент