.

.

Д-р Марк е HyGenie (Сино). Протеза Почиста, Јасно Aligner Почиста, Ноќен Чувар Почиста, Retainer Почиста. Орална Примена Четка и Складирање

Д-р Марк е HyGenie (Сино). Протеза Почиста, Јасно Aligner Почиста, Ноќен Чувар Почиста, Retainer Почиста. Орална

DEN 479.76
Залиха

Оптимална домашна нега за речиси сите видови на отстранлив стоматолошки апарати.За најдобри резултати, користете Hy Genie со Dental Fresh Чистење Гел.Проверете нашата Снопови и спаси.Лесен за употреба, без одржување, авто-чистење и само-сушење, исто како и вашиот четка за заби.Кожата, ја Штити и Продавници - сите во едно.Дентална Хигиена СИНА.Со д-р Марко е Hy Genie ќе потроши околу една минута за да се чисти вашиот пренослив стоматолошки апарат.Протези, Јасно Aligners (како Invisalign), Прскалки, Ноќни Чувари и Спортски Mouthguards, ако тоа се вклопува во нашиот уред, д-р Марко е Hy Genie чисти тоа безбедно, удобно, брзо и темелно.На д-р Марко е Hy Genie систем ви дава мир на умот вашите важни (и скапи) стоматолошки апарат е чиста, безбедна и здрава за вас, секој ден.

R

Избор на клиент