.

.

GDFB AB2481 Mail Hauberk, Пешадија Одделение 48 Градите - Код б

GDFB AB2481 Mail Hauberk, Пешадија Одделение 48 Градите - Код б

DEN 4498.56
Залиха

Познати во целиот свет по својот квалитет прифатлива оклоп, облека и reenactment опрема.Историски моделот.Високо квалитетни, трајни.Со силен интерес во историјата почнавме да Се Облече За Битка во 2003 година со цел да обезбеди добар квалитет и прифатлива историски објекти во светот на Ре-донесување и Larp.Во раните денови работевме многу тесно со врвен квалитет armourer кој е знаења и влез ни помогна да се изгради нашиот бренд со него покажува нашите производители како да се направи историски оклопи и стоката правилно и по цена која нашите клиенти ќе се најдат разумни.Ние сега снабдување клиенти од целиот свет, а исто така бројни филмски компании, театри, и училишта и тв продукција. 10 или повеќе години ние го разделил компанија со нашите оригиналниот производител и се приклучија нашите Европски партнери кои преку нивната напорна работа сега има ни овозможи да понуди многу повеќе на квалитетот на производите во иста прифатлива цена.

R

Избор на клиент