.

.

ШНАЈДЕР ЕЛЕКТРИЧНИ LC1D09B7 КОНТАКТОР, 3PST-НЕ, 24VAC, 20A, DIN ЖЕЛЕЗНИЧКИ

ШНАЈДЕР ЕЛЕКТРИЧНИ LC1D09B7 КОНТАКТОР, 3PST-НЕ, 24VAC, 20A, DIN ЖЕЛЕЗНИЧКИ

DEN 2330.16
Залиха

Овој објект се продаваат од страна на трети лица продавачот.Попуст е предвидено од страна .Ова е ограничено време попуст.Попуст не се однесува на дигитални содржини.Попуст добро, додека резерви трае или се додека не се повлечени од страна .Превозот давачки и даноци може да се примени за пред-намалените цени.го задржува правото да го измени или да го раскине попуст во секое време.Ако било кој од производите или содржина поврзани со овој попуст се врати, вашиот наплата е еднаква на количината што ја платиле за производот или содржината, предмет на важечките наплата политики.Цена За : Each Order Единица : Секој 1 Одобренија / Стандарди : : Намотка Напон VAC Околија : : 24 Серпентина Напон VDC Околија : : - Контакт Конфигурација : : 3 PST-НЕ Контактор на Ветер : : Не Обратен IP Оценка : : Не Оценет Оптоварување Тековната Индуктивен : : 9 Оптоварување Тековната Resistive : : 25 Бр.на Столбови : : 3 погонски Напон : : 600 Реле Монтажа : : DIN Железнички SVHC : : Да Се Советува.Префрлување Тековната AC1 : : 25 Префрлување Тековната AC3 : : 9 Префрлување Моќ AC1 : : 1 Префрлување Моќ AC3 : : 7.5. ШНАЈДЕР ЕЛЕКТРИЧНИ LC1 D09 B7 КОНТАКТОР, 3 PST-НЕ, 24 VAC, 20 A, DIN ЖЕЛЕЗНИЧКИ.

R

Избор на клиент