.

.

Ниска Brinell Тест Блок за со Клупата Врвот Цврстина Тестери, 500 килограми

Ниска Brinell Тест Блок за со Клупата Врвот Цврстина Тестери, 500 килограми

DEN 4277.76
Залиха

Starrett блокови може да се користи за да се тестираат Клупата Врвот Цврстина Тестери.Секој блок е серијали, со сертификат детали на еколошките услови се користат за тестирање на блок.Вистински читања се дадени, со просек на овие предавања : min.читање, max читање и повторливост фигура.Starrett блокови може да се користи за да се тестираат Brinell или Vickers скали.Тие се на располагање во челик, месинг и алуминиум.Секој блок е серијали, со сертификат детали на еколошките услови се користат за тестирање на блок.Вистински читања се дадени, со просек на овие предавања : min.читање, max читање и повторливост фигура.Блоковите се калибрира според ASTM E-18 стандарди, ANSI (NCSL) Z540-1, (ISO) 10012-1, ISO/IEC 17025 и Мили-std 45662 A.Brinell Блок 500 килограми Ниска Мили-std 45662 A.

R

Избор на клиент